Powered by

De kracht van efficiënte training en certificering

Lees meer

Gebruikt en vertrouwd door

Op zoek naar een ENTER training op maat?

Samen met onze klanten ontwikkelen we op maat gemaakte trainingen, toegespitst op de essentiële kennis van jouw organisatie. Of het nu gaat om het herkennen van gevaren of gedetailleerde werkinstructies, wij vervullen jouw specifieke trainingsbehoeften.

Beheer moeiteloos jouw trainingen en certificaten via ons platform, zodat jouw medewerkers goed voorbereid aan de slag gaan. Ontdek de kracht van ons efficiënte trainings- en certificeringsplatform voor jouw organisatie.

Speciaal op maat

In alle talen

De juiste kennis

Veilig werken

Hét trainingsplatform voor de procesindustrie

Voorkom wachttijden en zorg voor een veilige werkomgeving door efficiënte training en onboarding. Allemaal in één digitale omgeving.

Veilige werkomgeving

Een veilige werkomgeving begint met efficiënte training

Een veilige werkomgeving begint met uitgebreide training en toetsing van je personeel via ENTER. Wij begrijpen dat goed voorbereid personeel de sleutel is tot ongevalpreventie tijdens een turnaround of maintenance. Daarom bieden wij gespecialiseerde training- en certificeringssoftware aan waarmee jij je personeel kunt trainen op een breed scala aan onderwerpen variërend van het herkennen van gevaren tot noodprotocollen en van toegangsvoorschriften tot werkinstructies.

Met onze software is klassikaal instrueren en toetsen verleden tijd. Middels ons digitale trainingsplatform ben je ervan verzekerd dat jouw medewerkers voorafgaand aan hun eerste werkdag volledig voorbereid zijn. Minder papierwerk en directe beschikbaarheid van trainingsresultaten; ENTER plaatst jouw organisatie voorop in digitale efficiëntie. Het resultaat? Efficiënte en effectieve training- en onboardingsprocessen, verhoogde productiviteit, en lagere operationele kosten.

Veilige werkomgeving
Altijd en overal: ultieme flexibiliteit in trainen

Altijd en overal: ultieme flexibiliteit in trainen

Ervaar het gemak van digitaal en flexibel leren en voorkom wachttijden aan de gate. Met ENTER beleef je de kracht van on-the-go learning, waardoor jouw personeel trainingen en onboarding instructies altijd en overal kan volgen. Dit bespaart tijd, zodat jouw personeel direct aan de slag kan met hun werkzaamheden in plaats van kostbare uren te besteden aan klassikale instructies.

We gaan verder dan reguliere onboarding apps of leermanagementsystemen. Ons systeem integreert moeiteloos met het toegangssysteem van jouw bedrijf zodat elke medewerker vanaf dag één toegang heeft tot de juiste gebieden en gebouwen.

Altijd en overal: ultieme flexibiliteit in trainen
Didactische trainingen in elke taal

Didactische trainingen in elke taal

Bij ENTER begrijpen we dat effectieve training meer is dan alleen de juiste informatie aanbieden. Het gaat om het juist overbrengen van informatie zodat deze begrepen en onthouden wordt. De didactische ENTER trainingen onderscheiden zich van het materiaal dat in LMS-systemen of reguliere onboardingprogramma’s aangeboden wordt. Onze unieke didactische aanpak zet in op visuele verheldering, waarbij complexe concepten en situaties in één oogopslag worden verduidelijkt.

Daarnaast bieden wij meertalige ondersteuning om een barrièrevrije leeromgeving te creëren. Waar tekst nodig is, stellen wij deze beschikbaar in alle gewenste talen. Dit garandeert dat elke medewerker, ongeacht hun taalachtergrond, de werkinstructies en andere trainingsmaterialen volledig begrijpt. Het voordeel? Nooit meer klassikaal instrueren met behulp van verschillende tolken en geen verlies van informatie door taalverschillen. Dit maakt de trainingservaring met ENTER niet alleen effectief maar ook inclusief.

Didactische trainingen in elke taal
Realistische 3D- en VR-training

Realistische 3D- en VR-training

Verbeter trainingservaringen door de fysieke en virtuele wereld te combineren. In onze 3D-instructies of virtuele omgevingen worden levensechte trainingssimulaties gecreëerd, waarmee medewerkers hun praktische vaardigheden kunnen verbeteren. De VR-trainingen gaan nog een stap verder en weerspiegelen de complexiteit van de daadwerkelijke werkruimte, wat bijdraagt aan veilige en efficiënte training van je medewerkers.

Met ENTER verbinden we de fysieke en digitale wereld, waardoor mogelijk gevaarlijke praktijksituaties tijdens maintenance of een turnaround op een veilige manier getoetst kunnen worden

Realistische 3D- en VR-training
Ondersteuning van trainen op locatie

Ondersteuning van trainen op locatie

Naast alle digitale trainingsmogelijkheden erkennen wij dat in bepaalde situaties een training op locatie noodzakelijk blijft. Medewerkers kunnen zich via ENTER inplannen voor een sessie op locatie, waar ze praktische vaardigheden kunnen oefenen onder begeleiding van een instructeur.

Na afloop kan de instructeur in het systeem vastleggen of de betreffende persoon geslaagd is en kunnen andere bevoegden eenvoudig bekijken wie deze training met succes heeft afgerond. Zo waarborgen we niet alleen de digitale, maar ook de praktische trainingservaring in één centraal platform.

Ondersteuning van trainen op locatie
01
05

ENTER VR Builder

Met de VR Builder van ENTER kun je zelf VR-trainingen ontwikkelen, testen en verfijnen. Geef je personeel de kans om gevaarlijke situaties te trainen in een realistische virtuele omgeving.