Powered by

ENTER: Powered by Nine Yards Agency


Mogelijk heb je al opgemerkt dat ENTER een vernieuwde look & feel heeft gekregen. Een uiterlijk dat past bij een vernieuwde visie in de wereld van Industrie 4.0. We zijn dan ook verheugd om te delen dat deze verandering meer is dan slechts een cosmetische update; het is het begin van een spannende nieuwe fase voor ENTER.

Oorspronkelijk is ENTER ontworpen als een gespecialiseerd softwareproduct voor het industriële terrein van Chemelot en de Brightlands-campus. ENTER speelt een cruciale rol bij de gedigitaliseerde toegang tot het fabrieksterrein en het vereenvoudigen van het trainings- en onboardingsproces van huidige en nieuwe medewerkers. Dit heeft ertoe geleid dat werknemers goed voorbereid starten aan een geplande turnaround, zelfs nog voordat ze een voet op het industrieterrein zetten.

De afgelopen jaren is de scope van ENTER exponentieel gegroeid. We hebben diverse modules binnen het platform mogen toevoegen en hebben tevens een app ontwikkeld die het binnenkort mogelijk maakt alle trainingen ook op een mobiel apparaat te volgen. Het resultaat? Een significante bijdrage aan het digitaliseren van diverse noodzakelijke trainings- en onboardingprocessen.

We zien enorm groeipotentieel binnen de procesindustrie en zijn dan ook verheugd om de lancering aan te kondigen van een nieuw bedrijf. Een bedrijf dat zich uitsluitend gaat richten op de verdere ontwikkeling van ENTER als een geavanceerd SaaS (Software as a Service) product. Vanaf 2024 is ENTER officieel overgedragen aan Nine Yards Agency, dat zich volledig gaat wijden aan het leiden van initiatieven op het gebied van Industrie 4.0, waarbij ENTER als hoofdproduct fungeert.

Vanaf 2024 gaat het team van Nine Yards Agency zich optimaal inzetten om ENTER te verbeteren en voor te bereiden op de toekomst. Dit loopt parallel aan de geleidelijke overgang naar een nieuwe visie en identiteit, te herkennen aan de eerste zichtbare veranderingen in look & feel.

Voor bestaande klanten zal de overgang naar Nine Yards Agency uiteraard vloeiend verlopen en zijn er geen aanvullende acties vereist. In de komende maanden neemt ons team persoonlijk contact op met alle belanghebbenden, waarin we samen zorg dragen voor de mogelijke en wenselijke aanpassingen in de huidige processen.

Mocht je vragen hebben of meer willen weten over deze transitie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected].

Wij zijn ontzettend enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk van ENTER en kijken ernaar uit om deze reis met jou te delen. The best is yet to come!